Bog & idéJan Faye

Bøger skrevet af Jan Faye

Læs mere om Jan Faye
5 produkter
5 produkter
Moderne bevidsthedsfilosofi
Moderne bevidsthedsfilosofiJan Faye
219,95 DKK
EBOG
(0)
Moderne bevidsthedsfilosofi
Klimaet under forandring – og hvad så?
Klimaet under forandring – og hvad så?Jan Faye
249,95 DKK
EBOG
(0)
Klimaet under forandring – og hvad så?
Kundskabens træ
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kundskabens træJan Faye
116,96 DKK
Paperback
(1)
Kundskabens træ
Athenes kammer
Athenes kammerJan Faye
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Athenes kammer
Verdensbilleder
VerdensbillederJan Faye
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdensbilleder

Mere om Jan Faye

Der er en del bøger skrevet af Jan Faye til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Faye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klimaet under forandring – og hvad så?" udgivet af Frydenlund - "Hvordan styres videnssamfundet?" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne - "Klimaet under forandring, og hvad så?" udgivet af Frydenlund - "Verdensbilleder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kvantefilosofi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Verdensbilleder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kvantefilosofi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kundskabens træ" udgivet af Samfundslitteratur - "Hvordan styres videnssamfundet?" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Kundskabens træ" udgivet af Samfundslitteratur - "Kvantefilosofi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Verdensbilleder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Athenes kammer" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Jan Faye

Jan Faye har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jan Faye kommer i forskellige formater. Fayes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Fayes "Klimaet under forandring – og hvad så?"

Det er muligt at købe Jan Fayes "Klimaet under forandring – og hvad så?" som ebog. Med "Klimaet under forandring – og hvad så?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Hvordan styres videnssamfundet?" af Jan Faye

Hos Bog & idé er "Hvordan styres videnssamfundet?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Faye