Bog & idéJan Gehl og Birgitte Svarre

Bøger skrevet af Jan Gehl og Birgitte Svarre

Læs mere om Jan Gehl og Birgitte Svarre
1 produkter
1 produkter
Bylivsstudier
BylivsstudierJan Gehl og Birgitte Svarre
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Bylivsstudier

Mere om Jan Gehl og Birgitte Svarre

Jan Gehl og Birgitte Svarre har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Bylivsstudier". Den er publiceret af Bogværket på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bylivsstudier" af Jan Gehl og Birgitte Svarre

"Bylivsstudier" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogværket.

Endnu en af Jan Gehl og Birgitte Svarre fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Gehl og Birgitte Svarre