Bog & idéJan Heegård Petersen

Bøger skrevet af Jan Heegård Petersen

Læs mere om Jan Heegård Petersen
2 produkter
2 produkter
Udtalt
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdtaltHolger Juul
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Udtalt
Udtalt - bog og e-bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udtalt - bog og e-bogHolger Juul
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Udtalt - bog og e-bog

Mere om Jan Heegård Petersen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jan Heegård Petersen, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udtalt - bog og e-bog" udgivet af Samfundslitteratur - "Udtalt" udgivet af Samfundslitteratur - "Speech in Action" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Jan Heegård Petersen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jan Heegård Petersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Petersens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udtalt - bog og e-bog" af Jan Heegård Petersen

Det er muligt at købe Jan Heegård Petersens "Udtalt - bog og e-bog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Jan Heegård Petersen "Udtalt"

Det er muligt at købe Jan Heegård Petersens "Udtalt" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Heegård Petersen