Bog & idéJan Hellgren

Bøger skrevet af Jan Hellgren

Læs mere om Jan Hellgren
1 produkter
1 produkter
Bo Carpelan : rummets diktare
Bo Carpelan : rummets diktareJan Hellgren
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Bo Carpelan : rummets diktare

Mere om Jan Hellgren

Du kan kun finde en enkelt bog af Jan Hellgren her hos Bog & idé. Det er "Bo Carpelan : rummets diktare". Det er Svenska Litteratursällskapet i Finland, der har udgivet den på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Hellgrens "Bo Carpelan : rummets diktare"

"Bo Carpelan : rummets diktare" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Svenska Litteratursällskapet i Finland.

Dette er en også en skøn bog fra Hellgren, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Hellgren