Bog & idéJan Jakob Tønseth

Bøger skrevet af Jan Jakob Tønseth

Læs mere om Jan Jakob Tønseth
4 produkter
4 produkter
Resignation og portvin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Resignation og portvinJan Jakob Tønseth
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Resignation og portvin
Andre morgener : dikt
Andre morgener : diktJan Jakob Tønseth
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Andre morgener : dikt
Et venskab
Et venskabJan Jakob Tønseth
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Et venskab
Hilmar Iversens ensomhed
Hilmar Iversens ensomhedJan Jakob Tønseth
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilmar Iversens ensomhed

Mere om Jan Jakob Tønseth

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Jan Jakob Tønseth. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tønseth.
Bøgerne fra Jan Jakob Tønseth findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Andre morgener" udgivet af Cappelen Damm - "Hilmar Iversens ensomhed" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Resignation og portvin" udgivet af Batzer & Co - "Et venskab" udgivet af Batzer & Co - "Hilmar Iversens ensomhed" udgivet af Batzer & Co

Mere om Jan Jakob Tønseths bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jan Jakob Tønseth hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Tønseths bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Tønseth er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Jakob Tønseths "Andre morgener"

Det er muligt at købe Jan Jakob Tønseths "Andre morgener" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på bokmål og er udgivet af Cappelen Damm.

"Hilmar Iversens ensomhed" af Jan Jakob Tønseth

Det er muligt at købe Jan Jakob Tønseths "Hilmar Iversens ensomhed" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Jakob Tønseth