Bog & idéJan Kampmann

Bøger skrevet af Jan Kampmann

Læs mere om Jan Kampmann
6 produkter
6 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn
Læring og udvikling i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring og udvikling i daginstitutionerDina Danielsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring og udvikling i daginstitutioner
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Jan Kampmann

Jan Kampmann har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kampmanns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Selvforvaltning" udgivet af HansReitzels - "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Interview med børn" udgivet af Gyldendal - "Pædagogen, professoren, personligheden" udgivet af Dafolo - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Læreren og pædagogen" udgivet af KvaN - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk arbejde med tosprogede børn" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Dafolo - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Bøger skrevet af Jan Kampmann

Du kan bestille 17 bøger af Jan Kampmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kampmanns bøger kommer i flere formater. Jan Kampmann bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Håndbog til pædagoguddannelsen" af Jan Kampmann

"Håndbog til pædagoguddannelsen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jan Kampmann "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Jan Kampmanns "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Kampmann