Bog & idéJan Karon

Bøger skrevet af Jan Karon

Læs mere om Jan Karon
1 produkter
1 produkter
Præsten i Mitford
STREAM
Præsten i MitfordJan Karon
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Præsten i Mitford

Mere om Jan Karon

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Jan Karon. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Karons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Præsten i Mitford" udgivet af Lohse - "Præsten i Mitford" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Jan Karons bøger

Du kan finde to bøger af Jan Karon her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Karons bøger fås i et udvalg af formater. Karons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Præsten i Mitford" af Jan Karon

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Karon, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lohse.

"Præsten i Mitford" af Jan Karon

Hos Bog & idé er "Præsten i Mitford" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Præsten i Mitford" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Karon