Bog & idéJan Krag Jacobsen

Bøger skrevet af Jan Krag Jacobsen

Læs mere om Jan Krag Jacobsen
5 produkter
5 produkter
At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt
At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldtJan Krag Jacobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt
25 spørgsmål. En moderne retorik til planlægning af kommunikation
25 spørgsmål. En moderne retorik til planlægning af kommunikationJan Krag Jacobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
25 spørgsmål. En moderne retorik til planlægning af kommunikation
29 spørgsmål
BOEGERTILSTAERKPRIS
29 spørgsmålJan Krag Jacobsen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
29 spørgsmål
24 questions for planned communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
24 questions for planned communicationJan Krag Jacobsen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
24 questions for planned communication
Interview. Kunsten at lytte og spørge
Interview. Kunsten at lytte og spørgeJan Krag Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Interview. Kunsten at lytte og spørge

Mere om Jan Krag Jacobsen

Jan Krag Jacobsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jacobsens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jan Krag Jacobsens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" udgivet af Saga - "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" udgivet af SAGA Egmont - "25 spørgsmål. En moderne retorik til planlægning af kommunikation" udgivet af SAGA Egmont - "29 spørgsmål" udgivet af Samfundslitteratur - "29 spørgsmål" udgivet af Samfundslitteratur - "24 questions for planned communication " udgivet af Roskilde University Press

Mere om Jan Krag Jacobsens bøger

Jan Krag Jacobsen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Jacobsens bøger fås i flere forskellige formater. Jacobsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Krag Jacobsens "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt"

Det er muligt at købe Jan Krag Jacobsens "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" af Jan Krag Jacobsen

Det er muligt at købe Jan Krag Jacobsens "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "At interviewe. En bog om at spørge meningsfyldt" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Krag Jacobsen