Bog & idéJan M. Johansen

Bøger skrevet af Jan M. Johansen

Læs mere om Jan M. Johansen
5 produkter
5 produkter
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth ZornigJan M. Johansen
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig
Bag Ordene med Thomas Bagger
Bag Ordene med Thomas BaggerJan M. Johansen
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Bag Ordene med Thomas Bagger
Ind i det ukendte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i det ukendteKarin B. Dammark
207,46 DKK
Paperback
(2)
Ind i det ukendte
Bag Ordene med Kristina Aamand
Bag Ordene med Kristina AamandJan M. Johansen
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Bag Ordene med Kristina Aamand
Bag Ordene med Martin Bartholdy
Bag Ordene med Martin BartholdyJan M. Johansen
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Bag Ordene med Martin Bartholdy

Mere om Jan M. Johansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jan M. Johansen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag Ordene med Martin Bartholdy" udgivet af BogMarkedet - "Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig" udgivet af BogMarkedet - "Bag Ordene med Kristina Aamand" udgivet af BogMarkedet - "Bag Ordene med Thomas Bagger" udgivet af BogMarkedet

Jan M. Johansens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Jan M. Johansen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Johansens bøger fås blot som lydbog. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: BogMarkedet.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan M. Johansens "Bag Ordene med Martin Bartholdy"

Det er muligt at købe Jan M. Johansens "Bag Ordene med Martin Bartholdy" som lydbog. Jan M. Johansens "Bag Ordene med Martin Bartholdy" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er BogMarkedet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jan M. Johansen "Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig"

"Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BogMarkedet.
Detaljer
Fulde navn:
Jan M. Johansen