Bog & idéJan Magnus Bjordal

Bøger skrevet af Jan Magnus Bjordal

Læs mere om Jan Magnus Bjordal
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Jan Magnus Bjordal

Der er flere forskellige bøger af Jan Magnus Bjordal tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bjordals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal

Jan Magnus Bjordals bøger

Jan Magnus Bjordal har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Jan Magnus Bjordal bøger i flere formater. Bøgerne af Bjordal er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i fysioterapi" af Jan Magnus Bjordal

"Basisbog i fysioterapi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Bjordals serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Jan Magnus Bjordal

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Magnus Bjordal