Bog & idéJan Magnussen

Bøger skrevet af Jan Magnussen

Læs mere om Jan Magnussen
1 produkter
1 produkter
En fiaskos perfekte liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
En fiaskos perfekte livJan Magnussen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
En fiaskos perfekte liv

Mere om Jan Magnussen

Der er flere bøger fra Jan Magnussen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Magnussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Racerkører - et håndværk" udgivet af Picture That - "En fiaskos perfekte liv" udgivet af Forlaget Finsen

Jan Magnussens bøger

Du kan bestille to bøger af Jan Magnussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jan Magnussen bøger i flere formater. Bøgerne af Magnussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Racerkører - et håndværk" af Jan Magnussen

"Racerkører - et håndværk" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Picture That.

Jan Magnussen "En fiaskos perfekte liv"

Hos Bog & idé er "En fiaskos perfekte liv" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Finsen.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Magnussen