Bog & idéJan Molin

Bøger skrevet af Jan Molin

Læs mere om Jan Molin
1 produkter
1 produkter
God ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
God ledelseSusanne Ekman
314,96 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse

Mere om Jan Molin

Der findes flere bøger skrevet af Jan Molin til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Molin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gentagelser, flertydighed og forandring" udgivet af Samfundslitteratur - "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Action Learning i undervisningsministeriet" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne

Mere om Jan Molins bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Jan Molin hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Molin som hæftet. Bøgerne af Molin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Molins "Gentagelser, flertydighed og forandring"

Det er muligt at købe Jan Molins "Gentagelser, flertydighed og forandring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"God ledelse" af Jan Molin

Hos Bog & idé er "God ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Molin