Bog & idéJan Nørgaard Knudsen

Bøger skrevet af Jan Nørgaard Knudsen

Læs mere om Jan Nørgaard Knudsen
2 produkter
2 produkter
Ledelseskrise i konkurrencestaten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelseskrise i konkurrencestatenLars Bo Kaspersen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelseskrise i konkurrencestaten
Substantiel ledelse
Substantiel ledelseJan Nørgaard Knudsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Substantiel ledelse

Mere om Jan Nørgaard Knudsen

Der findes mange bøger fra Jan Nørgaard Knudsen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Knudsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Substantiel ledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelseskrise i konkurrencestaten" udgivet af Gyldendal

Jan Nørgaard Knudsens bøger

Jan Nørgaard Knudsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Knudsen kommer kun som hæftet. Knudsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Nørgaard Knudsens "Substantiel ledelse"

Hos Bog & idé er "Substantiel ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Ledelseskrise i konkurrencestaten" af Jan Nørgaard Knudsen

"Ledelseskrise i konkurrencestaten" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Nørgaard Knudsen