Bog & idéJan Nørgaard Petersen

Bøger skrevet af Jan Nørgaard Petersen

Læs mere om Jan Nørgaard Petersen
2 produkter
2 produkter
Rejseoplevelser og samfundsbeskrivelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rejseoplevelser og samfundsbeskrivelserJan Nørgaard Petersen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rejseoplevelser og samfundsbeskrivelser
Rejseoplevelser og Samfundsbeskrivelser
Rejseoplevelser og SamfundsbeskrivelserJan Nørgaard Petersen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Rejseoplevelser og Samfundsbeskrivelser

Mere om Jan Nørgaard Petersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jan Nørgaard Petersen. På listen nedenfor finder du Nørgaard Petersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indien" udgivet af Skriveforlaget - "Indien" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Jan Nørgaard Petersen

Jan Nørgaard Petersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Nørgaard Petersens bøger kommer i flere formater. Nørgaard Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Skriveforlaget.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Nørgaard Petersens "Indien"

Hos Bog & idé er "Indien" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Nørgaard Petersen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.

Jan Nørgaard Petersen "Indien"

"Indien" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Nørgaard Petersen