Bog & idéJan O. Kongstad

Bøger skrevet af Jan O. Kongstad

Læs mere om Jan O. Kongstad
2 produkter
2 produkter
Skal vi krepere her som dyr?
Skal vi krepere her som dyr?Jan. O. Kongstad
149,95 DKK
EBOG
(3)
Skal vi krepere her som dyr?
Skal vi krepere her som dyr? (Storskrift)
Skal vi krepere her som dyr? (Storskrift)Jan O. Kongstad
1619,95 DKK
Indbundet
(3)
Skal vi krepere her som dyr? (Storskrift)

Mere om Jan O. Kongstad

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Jan O. Kongstad. På listen nedenfor ser du de seneste af Kongstads bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skal vi krepere her som dyr?" udgivet af Haase Forlag a/s - "Den militære flyvnings udvikling i Danmark 1910-1932" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Skal vi krepere her som dyr?" udgivet af Haase Forlag

Bøger af Jan O. Kongstad

Jan O. Kongstad har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jan O. Kongstad kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kongstad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan O. Kongstads "Skal vi krepere her som dyr?"

"Skal vi krepere her som dyr?" kan købes online som ebog. Med "Skal vi krepere her som dyr?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag a/s.

Jan O. Kongstad "Den militære flyvnings udvikling i Danmark 1910-1932"

Hos Bog & idé er "Den militære flyvnings udvikling i Danmark 1910-1932" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Kongstads serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan O. Kongstad