Bog & idéJan-Öjvind Swahn

Bøger skrevet af Jan-Öjvind Swahn

Læs mere om Jan-Öjvind Swahn
1 produkter
1 produkter
Mordängel i Prästkappa
Mordängel i PrästkappaJan-Öjvind Swahn
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mordängel i Prästkappa

Mere om Jan-Öjvind Swahn

Der er forskellige bøger af Jan-Öjvind Swahn til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Swahn.
Bøgerne fra Jan-Öjvind Swahn udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mordängel i Prästkappa" udgivet af SAGA Egmont - "Swedish traditions" udgivet af Ordalaget Bokförlag

Bøger skrevet af Jan-Öjvind Swahn

Jan-Öjvind Swahn har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Swahns bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Swahn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan-Öjvind Swahns "Mordängel i Prästkappa"

Hos Bog & idé er "Mordängel i Prästkappa" tilgængelig som lydbog. Med Jan-Öjvind Swahns "Mordängel i Prästkappa" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

"Swedish traditions" af Jan-Öjvind Swahn

Hos Bog & idé er "Swedish traditions" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Ordalaget Bokförlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan-Öjvind Swahn