Bog & idéJan-Olof Ekholm

Bøger skrevet af Jan-Olof Ekholm

Læs mere om Jan-Olof Ekholm
3 produkter
3 produkter
Död i skönhet
Död i skönhetJan-Olof Ekholm
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Död i skönhet
Makalöst mord
Makalöst mordJan-Olof Ekholm
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Makalöst mord
Sista resan - mord
Sista resan - mordJan-Olof Ekholm
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Sista resan - mord

Mere om Jan-Olof Ekholm

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Jan-Olof Ekholm. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Ekholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Sista resan - mord" i serien "Göran Sandahl" udgivet af SAGA Egmont - "Makalöst mord" i serien "Göran Sandahl" udgivet af SAGA Egmont - "Död i skönhet " i serien "Göran Sandahl" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Jan-Olof Ekholms bøger

Du kan bestille tre bøger af Jan-Olof Ekholm her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Ekholms bøger fås bare som lydbog. Ekholms bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan-Olof Ekholms "Sista resan - mord"

Det er muligt at købe Jan-Olof Ekholms "Sista resan - mord" som lydbog. Jan-Olof Ekholms "Sista resan - mord" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Göran Sandahl". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

"Makalöst mord" af Jan-Olof Ekholm

"Makalöst mord" er til salg som lydbog. Når du køber "Makalöst mord" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Ekholms serie "Göran Sandahl". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jan-Olof Ekholm