Bog & idéJan Oxholm

Bøger skrevet af Jan Oxholm

Læs mere om Jan Oxholm
3 produkter
3 produkter
Det bliver over mit lig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det bliver over mit ligJan Oxholm
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Det bliver over mit lig
Max Jægers lidelser som talentløs forfatter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Max Jægers lidelser som talentløs forfatterJan Oxholm
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Max Jægers lidelser som talentløs forfatter
Det bliver over mit lig
Det bliver over mit ligJan Oxholm
179,95 DKK
EBOG
(0)
Det bliver over mit lig

Mere om Jan Oxholm

Jan Oxholm har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Oxholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det bliver over mit lig" udgivet af Byens Forlag - "Det bliver over mit lig" udgivet af Byens Forlag - "Blik for New York City i Martin Scorseses Taxi driver og Woody Allens Manhattan" udgivet af Frydenlund - "Himlens Rotter" i serien "Ensomme dyr" udgivet af Elixum - "Film skal ses i engelsk" udgivet af Systime

Mere om Jan Oxholms bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jan Oxholm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Jan Oxholm bøger i et udvalg af formater. Oxholm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Oxholms "Det bliver over mit lig"

Det er muligt at købe Jan Oxholms "Det bliver over mit lig" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Det bliver over mit lig" af Jan Oxholm

Hos Bog & idé er "Det bliver over mit lig" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Det bliver over mit lig" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Oxholm