Bog & idéJan Riis

Bøger skrevet af Jan Riis

Læs mere om Jan Riis
1 produkter
1 produkter
Sundhedsinformatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsinformatikHelle Blomquist
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsinformatik

Mere om Jan Riis

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Jan Riis. På listen nedenfor har du de nyeste af Riis' bogudgivelser.
Bøgerne fra Jan Riis kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Erkendelsesteori" i serien "Introduktion til filosofi" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Digte - blandede bolcher" udgivet af Rana - "Sundhedsinformatik" udgivet af Gyldendal - "Erkendelsesteori " i serien "Introduktion til filosofi" udgivet af Folkeuniversitetet Museum Tusculanum

Jan Riis' bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jan Riis hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Jan Riis bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Riis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Riis' "Erkendelsesteori"

Det er muligt at købe Jan Riis' "Erkendelsesteori" som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jan Riis. Bogen er med i Riis' serie "Introduktion til filosofi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.

"Digte - blandede bolcher" af Jan Riis

Det er muligt at købe Jan Riis' "Digte - blandede bolcher" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rana, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Riis