Bog & idéJan Roar Leikvoll

Bøger skrevet af Jan Roar Leikvoll

Læs mere om Jan Roar Leikvoll
2 produkter
2 produkter
Sangfuglen
SangfuglenJan Roar Leikvoll
89,95 DKK
EBOG
(4)
Sangfuglen
Sangfuglen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SangfuglenJan Roar Leikvoll
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Sangfuglen

Mere om Jan Roar Leikvoll

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jan Roar Leikvoll. På listen nedenfor har du Roar Leikvolls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sangfuglen" udgivet af Vild Maskine - "Sangfuglen" udgivet af Vild Maskine

Mere om Jan Roar Leikvolls bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jan Roar Leikvoll hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jan Roar Leikvoll bøger i samtlige formater. Roar Leikvolls bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Vild Maskine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sangfuglen" af Jan Roar Leikvoll

Hos Bog & idé er "Sangfuglen" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sangfuglen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sangfuglen" af Jan Roar Leikvoll

Hos Bog & idé er "Sangfuglen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Roar Leikvoll