Bog & idéJan Rosiek

Bøger skrevet af Jan Rosiek

Læs mere om Jan Rosiek
4 produkter
4 produkter
Litterære lidenskaber
Litterære lidenskaberJan Rosiek
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Litterære lidenskaber
Andre spor
Andre sporJan Rosiek
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Andre spor
Danmark, Gurre, stranden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmark, Gurre, strandenJan Rosiek
149,36 DKK
Hæftet
(2)
Danmark, Gurre, stranden
Litterære lidenskaber
Litterære lidenskaberJan Rosiek
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Litterære lidenskaber

Mere om Jan Rosiek

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Jan Rosiek. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rosieks nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jan Rosieks bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danmark, Gurre, stranden" udgivet af U Press - "Romantiske veksler" udgivet af Spring - "Andre spor" udgivet af Spring - "Figures of failure" udgivet af Aarhus University Press

Mere om Jan Rosieks bøger

Jan Rosiek har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Rosieks bøger som hæftet. Bøgerne af Rosiek er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Danmark, Gurre, stranden" af Jan Rosiek

Hos Bog & idé er "Danmark, Gurre, stranden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jan Rosiek "Romantiske veksler"

"Romantiske veksler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Spring, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Rosiek