Bog & idéJan Rybka

Bøger skrevet af Jan Rybka

Læs mere om Jan Rybka
1 produkter
1 produkter
H.C. Andersen Junior og Munkens Hemmelighed
H.C. Andersen Junior og Munkens HemmelighedJan Rybka
49,95 DKK
EBOG
(0)
H.C. Andersen Junior og Munkens Hemmelighed

Mere om Jan Rybka

Hvis du er på jagt efter en bog af Jan Rybka, kan du købe et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rybka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tidsmaskinen 2" udgivet af GO Forlag - "Tidsmaskinen 1" udgivet af GO Forlag - "En Glemsom Troldmand" udgivet af Huusmann - "H.C. Andersen Junior og Munkens Hemmelighed" i serien "H.C. Andersen junior" udgivet af Forlaget Virabooks - "Munkens hemmelighed" i serien "H.C. Andersen junior" udgivet af Capezzone Forlag - "Min ven Victor" i serien "H.C. Andersen junior" udgivet af Capezzone Forlag - "Den magiske hat" udgivet af G. Floy Studio - "H.C. Andersen Junior og Brødrene Grimm" udgivet af G. Floy Studio

Mere om Jan Rybkas bøger

Jan Rybka har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jan Rybka kan købes i samtlige formater. Jan Rybka bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Rybkas "Tidsmaskinen 2"

Hos Bog & idé er "Tidsmaskinen 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tidsmaskinen 1" af Jan Rybka

Det er muligt at købe Jan Rybkas "Tidsmaskinen 1" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Rybka