Bog & idéJan Rytter Nørgaard

Bøger skrevet af Jan Rytter Nørgaard

Læs mere om Jan Rytter Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Medicinske fagudtryk
Medicinske fagudtrykKlaus Levin
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinske fagudtryk
Anatomiens navne
Anatomiens navneJan Rytter Nørgaard
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Anatomiens navne

Mere om Jan Rytter Nørgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Jan Rytter Nørgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nørgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinske fagudtryk ink. digital udgave" udgivet af Gyldendal - "Medicinske Fagudtryk" udgivet af Gyldendal - "Anatomiens navne" udgivet af Gyldendal

Mere om Jan Rytter Nørgaards bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jan Rytter Nørgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jan Rytter Nørgaard bøger i samtlige formater. Nørgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Rytter Nørgaards "Medicinske fagudtryk ink. digital udgave"

Det er muligt at købe Jan Rytter Nørgaards "Medicinske fagudtryk ink. digital udgave" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jan Rytter Nørgaard "Medicinske Fagudtryk"

Hos Bog & idé er "Medicinske Fagudtryk" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Rytter Nørgaard