Bog & idéJan Schans Christensen

Bøger skrevet af Jan Schans Christensen

Læs mere om Jan Schans Christensen
3 produkter
3 produkter
Selskabsloven med kommentarer
Selskabsloven med kommentarerJan Schans Christensen
2619,95 DKK
Hardback
(0)
Selskabsloven med kommentarer
Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsretJan Schans Christensen
1826,96 DKK
Hardback
(0)
Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret
Selskabsloven med kommentarer
Selskabsloven med kommentarerJan Schans Christensen
1869,95 DKK
Indbundet
(0)
Selskabsloven med kommentarer

Mere om Jan Schans Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Jan Schans Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Schans Christensen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jan Schans Christensens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Festskrift til Mads Bryde Andersen" udgivet af Djøf Forlag - "Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Selskabsloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Kapitalselskaber" udgivet af Thomson Reuters - "Contested takeovers in Danish Law" udgivet af Thomson - "Grænseoverskridende virksomhedsoverdragelser " udgivet af GadJura

Mere om Jan Schans Christensens bøger

Jan Schans Christensen har otte bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jan Schans Christensen bøger i et udvalg af formater. Schans Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Schans Christensens "Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret"

Hos Bog & idé er "Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jan Schans Christensen "Festskrift til Mads Bryde Andersen"

"Festskrift til Mads Bryde Andersen" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Schans Christensen