Bog & idéJan Schwerdfeger

Bøger skrevet af Jan Schwerdfeger

Læs mere om Jan Schwerdfeger
2 produkter
2 produkter
Fjernstyring
STREAM
FjernstyringIben Bertelsen
99,95 DKK
Lydbog
(9)
Fjernstyring
Trojanske heste
STREAM
Trojanske hesteIben Bertelsen
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Trojanske heste

Mere om Jan Schwerdfeger

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Jan Schwerdfeger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Schwerdfeger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kritisk Masse" i serien "Brix trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Trojanske Heste" i serien "Brix trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Fjernstyring " i serien "Brix trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Trojanske heste" udgivet af EgoLibris - "Fjernstyring" udgivet af EgoLibris - "Fjernstyring" udgivet af Skriveforlaget - "Positron Generator IXO-syndromet" i serien "Positron Generator" udgivet af Ørnens Forlag - "Healing Elements" udgivet af Ørnens Forlag - "Positron generator Angreb fra Ultra Z" udgivet af Ørnens Forlag - "Positron generator Storm over Ventura" i serien "Positron Generator" udgivet af Ørnens forlag

Mere om Jan Schwerdfegers bøger

Jan Schwerdfeger har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jan Schwerdfeger kan købes i udvalgte formater. Schwerdfeger har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Schwerdfegers "Kritisk Masse"

"Kritisk Masse" er tilgængelig som ebog. Med "Kritisk Masse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Brix trilogien". Det er Ørnens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Trojanske Heste" af Jan Schwerdfeger

Hos Bog & idé er "Trojanske Heste" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Trojanske Heste" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Brix trilogien". Det er Ørnens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Schwerdfeger