Bog & idéJan Sievert Asmussen

Bøger skrevet af Jan Sievert Asmussen

Læs mere om Jan Sievert Asmussen
1 produkter
1 produkter
Ord virker
Ord virkerJan Sievert Asmussen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Ord virker

Mere om Jan Sievert Asmussen

Der findes en del bøger fra Jan Sievert Asmussen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Asmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord virker" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Anis - "Ord virker" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Jan Sievert Asmussen

Du kan bestille to bøger af Jan Sievert Asmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Asmussens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Asmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Sievert Asmussens "Ord virker"

Det er muligt at købe Jan Sievert Asmussens "Ord virker" som ebog. Med "Ord virker" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "En e-bog fra Anis". Det er Anis, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ord virker" af Jan Sievert Asmussen

Hos Bog & idé er "Ord virker" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Sievert Asmussen