Bog & idéJan Söderqvist

Bøger skrevet af Jan Söderqvist

Læs mere om Jan Söderqvist
8 produkter
8 produkter
Det globala imperiet
Det globala imperietJan Söderqvist
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Det globala imperiet
Nätokraterna
NätokraternaJan Söderqvist
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Nätokraterna
The Netocrats
STREAM
The NetocratsJan Söderqvist
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Netocrats
The Body Machines
STREAM
The Body MachinesJan Söderqvist
119,95 DKK
Lydbog
(0)
The Body Machines
The Global Empire
STREAM
The Global EmpireJan Söderqvist
159,95 DKK
Lydbog
(0)
The Global Empire
Kroppsmaskinerna
KroppsmaskinernaJan Söderqvist
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Kroppsmaskinerna
Syntheism - Creating God in the Internet Age
STREAM
Syntheism - Creating God in the Internet AgeJan Söderqvist
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Syntheism - Creating God in the Internet Age
Synteism - att skapa gud i internetåldern
Synteism - att skapa gud i internetåldernJan Söderqvist
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Synteism - att skapa gud i internetåldern

Mere om Jan Söderqvist

Der findes en del bøger skrevet af Jan Söderqvist tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Söderqvist.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jan Söderqvists bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nätokraterna" i serien "Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin" udgivet af SAGA Egmont - "Kroppsmaskinerna" i serien "Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin" udgivet af SAGA Egmont - "Det globala imperiet " i serien "Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin" udgivet af SAGA Egmont - "Synteism - att skapa gud i internetåldern" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "The Global Empire" i serien "Futurica Trilogy" udgivet af SAGA Egmont - "The Body Machines" i serien "Futurica Trilogy" udgivet af SAGA Egmont - "Syntheism - Creating God in the Internet Age" udgivet af SAGA Egmont - "The Netocrats" i serien "Futurica Trilogy" udgivet af SAGA Egmont

Jan Söderqvists bøger

Du kan købe otte bøger af Jan Söderqvist her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Söderqvists bøger kommer bare som lydbog. Derudover er bøgerne fra Söderqvist skrevet i serier, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Söderqvists "Nätokraterna"

Det er muligt at købe Jan Söderqvists "Nätokraterna" som lydbog. Med Jan Söderqvists "Nätokraterna" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Kroppsmaskinerna" af Jan Söderqvist

"Kroppsmaskinerna" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Kroppsmaskinerna" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Söderqvists serie "Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Söderqvist