Bog & idéJan Stener Jørgensen

Bøger skrevet af Jan Stener Jørgensen

Læs mere om Jan Stener Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Jan Stener Jørgensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jan Stener Jørgensen. På listen nedenfor har du de seneste af Jørgensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi og Obstetrik - sampak" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Jan Stener Jørgensens bøger

Du kan finde fire bøger af Jan Stener Jørgensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jan Stener Jørgensen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Stener Jørgensens "Ars pariendi"

Det er muligt at købe Jan Stener Jørgensens "Ars pariendi" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gynækologi og Obstetrik - sampak" af Jan Stener Jørgensen

Det er muligt at købe Jan Stener Jørgensens "Gynækologi og Obstetrik - sampak" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Stener Jørgensen