Bog & idéJan Stentoft

Bøger skrevet af Jan Stentoft

Læs mere om Jan Stentoft
5 produkter
5 produkter
Den stærke værdikæde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den stærke værdikædeEinar Scholte
260,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Den stærke værdikæde
Business Process Optimisation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Business Process OptimisationAnders Haug
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Business Process Optimisation
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikædeJan Stentoft
179,95 DKK
EBOG
(0)
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikædeJAN STENTOFT, EINAR SCHOLTE & POUL BREIL-HANSEN
179,95 DKK
EBOG
(0)
Den stærke værdikæde
Supply Chain Management
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply Chain ManagementChristopher Rajkumar
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply Chain Management

Mere om Jan Stentoft

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jan Stentoft. På listen nedenfor finder du Stentofts nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jan Stentofts bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Business Process Optimisation" udgivet af Gyldendal - "Supply Chain Management" udgivet af Gyldendal - "Productivity Development" udgivet af Akademica - "Supply chain management" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Den stærke værdikæde" udgivet af PubliShare - "Den stærke værdikæde" udgivet af PubliShare - "Northern lights in logistics & supply chain management" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder" udgivet af Libris Media A/s - "Den stærke værdikæde" udgivet af PubliShare - "Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder" udgivet af Libris - "Supply Chain Management" udgivet af HansReitzels - "Business Process Optimization" udgivet af HansReitzels - "Grundbog i Supply Chain Management" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "A comparative logistical analysis" i serien "Ph.d.-afhandlinger" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Jan Stentoft

Du kan købe 14 bøger af Jan Stentoft her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jan Stentoft kan købes i flere formater. Jan Stentoft bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Stentofts "Business Process Optimisation"

"Business Process Optimisation" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jan Stentoft "Supply Chain Management"

"Supply Chain Management" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Stentoft