Bog & idéJan Svendsen

Bøger skrevet af Jan Svendsen

Læs mere om Jan Svendsen
2 produkter
2 produkter
Søby graver det brune guld
Søby graver det brune guldJan Svendsen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Søby graver det brune guld
Energi eller kaos
Energi eller kaosJan Svendsen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Energi eller kaos

Mere om Jan Svendsen

Der findes forskellige bøger fra Jan Svendsen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Svendsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søby graver det brune guld" udgivet af DialogForum - "Fra kartoffelmark til kartoffelmel" udgivet af Andels-Kartoffelmelsfabrikken Midtjylland - "Tørvene triller" udgivet af DialogForum - "Brande på skinner" udgivet af DialogForum - "Besøg mosekonens land" udgivet af DialogForum - "Ved urhanens fjer" udgivet af DialogForum - "Livet i Store Vildmose" udgivet af DialogForum.dk

Jan Svendsens bøger

Jan Svendsen har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jan Svendsen fås i forskellige formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Søby graver det brune guld" af Jan Svendsen

"Søby graver det brune guld" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er DialogForum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fra kartoffelmark til kartoffelmel" af Jan Svendsen

Det er muligt at købe Jan Svendsens "Fra kartoffelmark til kartoffelmel" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Andels-Kartoffelmelsfabrikken Midtjylland, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Svendsen