Bog & idéJan Tagesen

Bøger skrevet af Jan Tagesen

Læs mere om Jan Tagesen
1 produkter
1 produkter
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial SurgeryAgnete Larsen
674,96 DKK
Hardback
(0)
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery

Mere om Jan Tagesen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jan Tagesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Tagesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" udgivet af Gyldendal - "Aktuel Nordisk Odontologi 2013" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2015" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2014" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jan Tagesen

Du kan bestille fire bøger af Jan Tagesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Jan Tagesen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Tagesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Tagesens "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery"

"Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Aktuel Nordisk Odontologi 2013" af Jan Tagesen

Hos Bog & idé er "Aktuel Nordisk Odontologi 2013" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Tagesen