Bog & idéJan Thorsvik

Bøger skrevet af Jan Thorsvik

Læs mere om Jan Thorsvik
2 produkter
2 produkter
Hvordan organisationer fungerer
Hvordan organisationer fungererDag Ingvar Jacobsen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvordan organisationer fungerer
Hvordan organisasjoner fungerer
Hvordan organisasjoner fungererJan Thorsvik
809,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan organisasjoner fungerer

Mere om Jan Thorsvik

Jan Thorsvik har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thorsvik.
Bøgerne fra Jan Thorsvik kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvordan organisasjoner fungerer. Arbeidsbok og casesamling" udgivet af Fagbokforlaget - "Hvordan organisasjoner fungerer" udgivet af Fagbokforlaget - "Hvordan organisationer fungerer" udgivet af HansReitzels - "Hvordan organisationer fungerer" udgivet af Gyldendal - "Hvordan organisasjoner fungerer" udgivet af Fagbokforlaget

Jan Thorsviks bøger

Du kan finde fem bøger af Jan Thorsvik her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Jan Thorsvik bøger i et udvalg af formater. Thorsviks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Thorsviks "Hvordan organisasjoner fungerer. Arbeidsbok og casesamling"

Det er muligt at købe Jan Thorsviks "Hvordan organisasjoner fungerer. Arbeidsbok og casesamling" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Jan Thorsvik "Hvordan organisasjoner fungerer"

Hos Bog & idé er "Hvordan organisasjoner fungerer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Thorsvik