Bog & idéJan Tønnesvang & Sanne Schou

Bøger skrevet af Jan Tønnesvang & Sanne Schou

Læs mere om Jan Tønnesvang & Sanne Schou
4 produkter
4 produkter
Uddannelsesvitaliserende samtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelsesvitaliserende samtalerJan Tønnesvang & Sanne Schou
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Uddannelsesvitaliserende samtaler
Læringsvitaliserende samtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læringsvitaliserende samtalerJan Tønnesvang & Sanne Schou
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Læringsvitaliserende samtaler
Livsvitaliserende samtaler med unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livsvitaliserende samtaler med ungeJan Tønnesvang & Sanne Schou
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Livsvitaliserende samtaler med unge
Studievitaliserende samtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Studievitaliserende samtalerJan Tønnesvang & Sanne Schou
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Studievitaliserende samtaler

Mere om Jan Tønnesvang & Sanne Schou

Der er mange bøger af Jan Tønnesvang & Sanne Schou på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Schou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringsvitaliserende samtaler" i serien "Guide-serien for vitaliserende samtaler" udgivet af Klim - "Studievitaliserende samtaler" i serien "Guide-serien for vitaliserende samtaler" udgivet af Klim - "Livsvitaliserende samtaler med unge " i serien "Guide-serien for vitaliserende samtaler" udgivet af Klim - "Uddannelsesvitaliserende samtaler" i serien "Guide-serien for vitaliserende samtaler" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Jan Tønnesvang & Sanne Schou

Du kan bestille fire bøger af Jan Tønnesvang & Sanne Schou her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schous bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Schou er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Klim.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læringsvitaliserende samtaler" af Jan Tønnesvang & Sanne Schou

Hos Bog & idé er "Læringsvitaliserende samtaler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Schous serie "Guide-serien for vitaliserende samtaler". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jan Tønnesvang & Sanne Schou "Studievitaliserende samtaler"

"Studievitaliserende samtaler" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Schous serie "Guide-serien for vitaliserende samtaler". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Tønnesvang & Sanne Schou