Bog & idéJan Toftegaard Støckel

Bøger skrevet af Jan Toftegaard Støckel

Læs mere om Jan Toftegaard Støckel
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Jan Toftegaard Støckel

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Jan Toftegaard Støckel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Støckel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guide til partnerskaber" udgivet af DGI Fyn. Region Syddanmark - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jan Toftegaard Støckel

Du kan købe tre bøger af Jan Toftegaard Støckel her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jan Toftegaard Støckel kan købes i et udvalg af formater. Støckels bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Toftegaard Støckels "Guide til partnerskaber"

Hos Bog & idé er "Guide til partnerskaber" tilgængelig som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Støckel, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DGI Fyn. Region Syddanmark.

"Grundbog i idrætssociologi" af Jan Toftegaard Støckel

"Grundbog i idrætssociologi" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Toftegaard Støckel