Bog & idéJan von Holleben

Bøger skrevet af Jan von Holleben

Læs mere om Jan von Holleben
2 produkter
2 produkter
Og hvad så med mig?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Og hvad så med mig?Jan von Holleben
134,96 DKK
Hardback
(0)
Og hvad så med mig?
Kan du tænke dig?!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kan du tænke dig?!Michael Madeja
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Kan du tænke dig?!

Mere om Jan von Holleben

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Jan von Holleben. Bogen har titlen "Og hvad så med mig?". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan von Hollebens "Og hvad så med mig?"

Hos Bog & idé er "Og hvad så med mig?" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Holleben, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan von Holleben