Bog & idéJanaki Khadka

Bøger skrevet af Janaki Khadka

Læs mere om Janaki Khadka
1 produkter
1 produkter
Da Nepal skælvede (farver)
Da Nepal skælvede (farver)Janaki Khadka
279,95 DKK
Paperback
(0)
Da Nepal skælvede (farver)

Mere om Janaki Khadka

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Janaki Khadka. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Khadka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da Nepal skælvede" udgivet af Books on Demand - "Da Nepal skælvede" udgivet af Books on Demand - "Da Nepal skælvede (sort-hvid)" udgivet af Books on Demand - "Da Nepal skælvede (farver)" udgivet af Books on Demand

Janaki Khadkas bøger

Du kan finde fire bøger af Janaki Khadka her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Khadkas bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Khadka er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Janaki Khadkas "Da Nepal skælvede"

"Da Nepal skælvede" er til salg som e-bog. "Da Nepal skælvede" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Da Nepal skælvede" af Janaki Khadka

Hos Bog & idé er "Da Nepal skælvede" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Da Nepal skælvede" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Janaki Khadka