Bog & idéJane Anderson

Bøger skrevet af Jane Anderson

Læs mere om Jane Anderson
4 produkter
4 produkter
Heart of England
Heart of EnglandJane Anderson
119,95 DKK
HÆFTET
(0)
Heart of England
Dorset, New Forest & Isle of Wight
Dorset, New Forest & Isle of WightJane Anderson
89,95 DKK
HÆFTET
(0)
Dorset, New Forest & Isle of Wight
Brittany with Kids
Brittany with KidsJane Anderson
209,95 DKK
HÆFTET
(0)
Brittany with Kids
Slow Travel: Family Breaks
Slow Travel: Family BreaksJane Anderson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Slow Travel: Family Breaks

Mere om Jane Anderson

Jane Anderson har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andersons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Heart of England" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Yorkshire" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Lake District, Cumbria & Northumberland : Includes Durham, Newcastle & Hadrians Wall " i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Dorset, New Forest & Isle of Wight" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Brittany with Kids" i serien "Footprint Family Travel" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Jane Anderson

Der er fem tilgængelige bøger af Jane Anderson hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Anderson som hæftet. Derudover er bøgerne fra Anderson opdelt i serier, og de er publiceret af Footprint Travel Guides.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Andersons "Heart of England"

Det er muligt at købe Jane Andersons "Heart of England" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Yorkshire" af Jane Anderson

"Yorkshire" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Footprint Focus". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Anderson