Bog & idéJane Bennett

Bøger skrevet af Jane Bennett

Læs mere om Jane Bennett
2 produkter
2 produkter
Levende materialitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Levende materialitetJane Bennett
273,86 DKK
Paperback
(1)
Levende materialitet
Levende materialitet
Levende materialitetJane Bennett
269,95 DKK
EBOG
(1)
Levende materialitet

Mere om Jane Bennett

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Jane Bennett. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bennetts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Levende materialitet" udgivet af Forlaget Mindspace - "Vegetabilt liv og ontoSympati" udgivet af Laboratoriet for Æstetik & Økologi

Bøger af Jane Bennett

Der er to tilgængelige bøger af Jane Bennett hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jane Bennett kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Bennett er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jane Bennetts "Levende materialitet"

Det er muligt at købe Jane Bennetts "Levende materialitet" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Mindspace, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vegetabilt liv og ontoSympati" af Jane Bennett

"Vegetabilt liv og ontoSympati" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Laboratoriet for Æstetik & Økologi.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Bennett