Bog & idéJane Blichmann

Bøger skrevet af Jane Blichmann

Læs mere om Jane Blichmann
2 produkter
2 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv
Stop downloading
Stop downloadingJane Blichmann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Stop downloading

Mere om Jane Blichmann

Hvis du søger en bog fra Jane Blichmann, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Blichmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stop downloading" udgivet af Gyldendal Business - "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Stop downloading" udgivet af Gyldendal Business - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jane Blichmann

Jane Blichmann har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Blichmanns bøger kommer i flere formater. Blichmanns bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Blichmanns "Stop downloading"

"Stop downloading" er til salg som e-bog. "Stop downloading" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Jane Blichmann "Coaching i perspektiv"

Hos Bog & idé er "Coaching i perspektiv" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Coaching i perspektiv" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Blichmann