Bog & idéJane Blunden

Bøger skrevet af Jane Blunden

Læs mere om Jane Blunden
1 produkter
1 produkter
Mongolia
MongoliaJane Blunden
259,95 DKK
HÆFTET
(0)
Mongolia

Mere om Jane Blunden

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jane Blunden her hos Bog & idé. Bogen hedder "Mongolia". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Mongolia" er desuden udgivet i serien "Bradt Travel Guides".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jane Blundens "Mongolia"

Hos Bog & idé er "Mongolia" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Blundens serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Blunden, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Blunden