Bog & idéJane Bykær

Bøger skrevet af Jane Bykær

Læs mere om Jane Bykær
2 produkter
2 produkter
At opdage den anden
BOEGERTILSTAERKPRIS
At opdage den andenJane Bykær
224,96 DKK
Hæftet
(0)
At opdage den anden
At opdage den anden
At opdage den andenJane Bykær
209,95 DKK
EBOG
(0)
At opdage den anden

Mere om Jane Bykær

Jane Bykær har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bykær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At opdage den anden" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "At opdage den anden" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Jane Bykær

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jane Bykær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Jane Bykær bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bykær er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Bykærs "At opdage den anden"

Hos Bog & idé er "At opdage den anden" tilgængelig som ebog. Med "At opdage den anden" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jane Bykær "At opdage den anden"

Hos Bog & idé er "At opdage den anden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Bykær