Bog & idéJane Clemensen

Bøger skrevet af Jane Clemensen

Læs mere om Jane Clemensen
1 produkter
1 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag

Mere om Jane Clemensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Jane Clemensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Clemensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jane Clemensen

Du kan finde to bøger af Jane Clemensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Clemensen som indbundet. Bøgerne af Clemensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jane Clemensens "Fag"

"Fag" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Clemensens serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Fag" af Jane Clemensen

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Clemensen