Bog & idéJane Ege Møller

Bøger skrevet af Jane Ege Møller

Læs mere om Jane Ege Møller
1 produkter
1 produkter
Kommunikation med patienter
Kommunikation med patienterPalle Carlsson
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation med patienter

Mere om Jane Ege Møller

Jane Ege Møller har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation med patienter" udgivet af Wisby & Wilkens - "Kommunikation med patienter" udgivet af Wisby & Wilkens - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jane Ege Møller

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jane Ege Møller hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Møllers bøger som hæftet. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Ege Møllers "Kommunikation med patienter"

Det er muligt at købe Jane Ege Møllers "Kommunikation med patienter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Wisby & Wilkens, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jane Ege Møller "Kommunikation med patienter"

"Kommunikation med patienter" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Wisby & Wilkens.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Ege Møller