Bog & idéJane Foster

Bøger skrevet af Jane Foster

Læs mere om Jane Foster
2 produkter
2 produkter
Istria & Kvarner
Istria & KvarnerJane Foster
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Istria & Kvarner
Croatia
CroatiaJane Foster
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Croatia

Mere om Jane Foster

Jane Foster har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Fosters nyeste bøger.
Bøgerne fra Jane Foster kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Istria & Kvarner" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Dubrovnik & Dalmatian Coast" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Croatia " i serien "Footprint Destination Guides" udgivet af Footprint Travel Guides - "Sjov med stof" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Jane Foster

Der er fire tilgængelige bøger af Jane Foster hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Fosters bøger kommer i udvalgte formater. Jane Foster bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jane Fosters "Istria & Kvarner"

Det er muligt at købe Jane Fosters "Istria & Kvarner" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Footprint Focus". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.

Jane Foster "Dubrovnik & Dalmatian Coast"

"Dubrovnik & Dalmatian Coast" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Fosters serie "Footprint Focus". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Foster