Bog & idéJane Hjarl Petersen

Bøger skrevet af Jane Hjarl Petersen

Læs mere om Jane Hjarl Petersen
1 produkter
1 produkter
Family Lives
Family LivesKristine Bøggild Johannsen & Jane Hjarl Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Family Lives

Mere om Jane Hjarl Petersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Jane Hjarl Petersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hjarl Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Family Lives" i serien "Acta Hyperborea" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Cultural interactions and social strategies on the pontic shores" i serien "Black Sea studies" udgivet af Aarhus University Press - "Cultural Interactions and Social Strategies on the Pontic Shores " i serien "Black Sea studies" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Jane Hjarl Petersen

Jane Hjarl Petersen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jane Hjarl Petersen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hjarl Petersen udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Family Lives" af Jane Hjarl Petersen

Det er muligt at købe Jane Hjarl Petersens "Family Lives" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Acta Hyperborea". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Cultural interactions and social strategies on the pontic shores" af Jane Hjarl Petersen

Hos Bog & idé er "Cultural interactions and social strategies on the pontic shores" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Hjarl Petersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Hjarl Petersens serie "Black Sea studies". Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Hjarl Petersen