Bog & idéJane Hyldgaard

Bøger skrevet af Jane Hyldgaard

Læs mere om Jane Hyldgaard
1 produkter
1 produkter
Fortælleværksted
FortælleværkstedLene Brok
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Fortælleværksted

Mere om Jane Hyldgaard

Der er bare én bog af Jane Hyldgaard tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fortælleværksted". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Fortælleværksted" er desuden tilknyttet serien "Lyst og læring".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jane Hyldgaards "Fortælleværksted"

Hos Bog & idé er "Fortælleværksted" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hyldgaards serie "Lyst og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hyldgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Hyldgaard