Bog & idéJane Jakobsen

Bøger skrevet af Jane Jakobsen

Læs mere om Jane Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Forspil
ForspilJane Jakobsen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Forspil

Mere om Jane Jakobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jane Jakobsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Bøgerne fra Jane Jakobsen kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De næste mænd" udgivet af Saxo Publish - "De første mænd" udgivet af Saxo Publish - "The Next Men" udgivet af Saxo Publish - "The First Men" udgivet af Saxo Publish - "The First Men" udgivet af Saxo Publish

Mere om Jane Jakobsens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jane Jakobsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jakobsen som paperback. Jakobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Saxo Publish.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De næste mænd" af Jane Jakobsen

"De næste mænd" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"De første mænd" af Jane Jakobsen

"De første mænd" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Jakobsen