Bog & idéJane Karlskov Bille

Bøger skrevet af Jane Karlskov Bille

Læs mere om Jane Karlskov Bille
1 produkter
1 produkter
Omstrukturering
BOEGERTILSTAERKPRIS
OmstruktureringMorten Hyldegaard Jensen
575,96 DKK
Hæftet
(0)
Omstrukturering

Mere om Jane Karlskov Bille

Der findes en del bøger skrevet af Jane Karlskov Bille til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Billes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Omstrukturering" udgivet af Karnov Group - "Omstrukturering" udgivet af Karnov Group - "Skat for landmænd" udgivet af Videnscentret for Landbrug. Landbrugsforlaget

Jane Karlskov Billes bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jane Karlskov Bille hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jane Karlskov Bille bøger i flere formater. Billes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Omstrukturering" af Jane Karlskov Bille

Hos Bog & idé er "Omstrukturering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jane Karlskov Bille "Omstrukturering"

"Omstrukturering" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Karlskov Bille