Bog & idéJane Kruse Andersen

Bøger skrevet af Jane Kruse Andersen

Læs mere om Jane Kruse Andersen
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Jane Kruse Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jane Kruse Andersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jane Kruse Andersen

Du kan finde to bøger af Jane Kruse Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Andersens bøger som hæftet. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Kruse Andersens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Jane Kruse Andersens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jane Kruse Andersen "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Jane Kruse Andersens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Kruse Andersen