Bog & idéJane Mejlhede

Bøger skrevet af Jane Mejlhede

Læs mere om Jane Mejlhede
1 produkter
1 produkter
Min sjæl ved
Min sjæl vedJane Mejlhede
129,95 DKK
e-bog
(0)
Min sjæl ved

Mere om Jane Mejlhede

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Jane Mejlhede. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mejlhede.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min sjæl ved" udgivet af mellemgaard - "Min sjæl ved" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Jane Mejlhedes bøger

Du kan finde to bøger af Jane Mejlhede her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Mejlhedes bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mejlhede er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jane Mejlhedes "Min sjæl ved"

"Min sjæl ved" kan købes som e-bog. "Min sjæl ved" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Min sjæl ved" af Jane Mejlhede

Hos Bog & idé er "Min sjæl ved" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Mejlhede